Jätekonsultointi Sawa Oy

Säästöä jätehuollosta jo vuodesta 2013

Vuonna 2013 perustettu yrityksemme Jätekonsultointi Sawa Oy on puolueeton ja sitoutumaton jätehuollon tehostamiseen ja toimintatapojen rationalisointiin keskittynyt yritys. Tämä tarkoittaa, että olemme 100 % riippumattomia ja toimimme aina asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti. Asiakkaidemme pitkäaikainen kumppanuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme olla heille täysin luotettava kumppani.

Yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Soini omaa laajan 34 vuoden asiantuntemuksen jätehuoltoalalta. Hänen kokemuksensa sisältää erilaisia kuljetustehtäviä, valtakunnallisia kuljetussopimusten myynti- ja organisointitehtäviä, teknisten keräyslaitejärjestelmien kohdesuunnittelu- ja myyntitehtäviä sekä asiantuntijatehtäviä teollisuus-, liike- ja kiinteistötoimialoille.

Yrityksemme motto on “säästöä jätehuollosta”, joka kuvastaa tärkeää tehtäväämme asiantuntijapalveluiden tarjoajana. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kustannussäästöjä, työajansäästöjä, tilansäästöjä sekä ympäristökuormitusten säästöjä heidän jätekeräysratkaisuissaan.

Henkilökuntamme

Sawa – Pekka Soini

Pekka Soini

Toimitusjohtaja
Asiakkuusjohtaminen
Sawa - Tuija Soini

Tuija Soini

Office manager
Liiketoiminnan tuki
Sawa – Olli Soini

Olli Soini

Palveluyhteyshenkilö
Kohdekartoitukset

Lähetä viesti

Pyrimme vastaamaan viestiinne 24 tunnin sisällä, kuitenkin aina viimeistään seuraavan työpäivän aikana.