Jätekonsultointi Sawa Oy:n asiakasrekisterikuvaus

Huolehdimme Asiakkaidemme yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen suojaamisesta. Tämä tietosuojakuvaus kertoo, mitä tietoja Jätekonsultointi Sawa Oy kerää ja miten näitä tietoja käytetään.

Rekisterin pitäjä

Jätekonsultointi Sawa Oy
Angervontie 8, 04260 Kerava
+358 45 164 7722
toimisto@sawa.fi

Rekisterin nimi

Jätekonsultointi Sawa Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin tarkoitus

Asiakasrekisteriä pidetään asiakassuhteen hoitamiseksi. Keräämme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia palveluidemme ja markkinointiviestintämme toteuttamiseen.

Rekisteri koostetaan

Rekisteri koostetaan Jätekonsultointi Sawa Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä. Tietoja saadaan Asiakkaalta itseltään tai asiakasyrityksen internet-sivuilta.

Rekisteritietojen käsittely

Rekisteriin tallennetaan tietoja Asiakkaan yhteyshenkilöstä Asiakkaan ja Jätekonsultointi Sawa Oy:n välistä palvelutoiminnan yhteydenpitoa varten.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja Asiakkaasta:

  • nimi
  • ammattinimike
  • työpuhelinnumero
  • työpaikan osoite
  • työsähköposti

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista tai tarkistaa omat tietonsa. Pyynnön voi tehdä sähköpostilla tai tekstiviestillä:

  • toimisto@sawa.fi
  • +358 45 164 7722

Tietosuoja

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Ne tallennetaan suojatuille palvelimille, joihin ulkopuolisilla ei ole pääsyä sekä tarvittaessa mapitetaan paperiversioina. Mapit säilytetään lukitussa arkistokaapissa.

Mappien tietoja säilytetään lakisääteisen ajan tai niin kauan kuin aineistoa tarvitaan palvelun tuottamisessa. Tämän jälkeen tiedot tuhotaan paperisilppurilla.

Palvelimella olevat tiedot säilytetään lakisääteisen ajan tai niin kauan kuin aineistoa tarvitaan palvelun tuottamisessa. Sähköpostit, jotka sisältävät henkilötietoja, poistetaan puolen vuoden välein.

Tietoja ei luovuteta eteenpäin vaan ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käsittely markkinointia varten.

Rekisterikuvauksen päivitykset

Jätekonsultointi Sawa Oy päivittää tätä tietosuojakuvausta tarvittaessa uusilla versioilla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakuvauksestamme tai siitä, miten Jätekonsultointi Sawa Oy käyttää henkilötietoja, voit ottaa meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: pekka.soini@sawa.fi
Puhelimitse: +358 45 164 7722

1.5.2023 / Versio. 1.1